Дзвоніть: (096) 949 28 18

Сотрудничество с сервисом BankID

  Неділя, 02 серпня 2015. Опубліковано в Анонси

Начато сотрудничество с сервисом BankID: http://bankid.org.ua – это способ верификации граждан через украинские банки в сети Интернет. Идентификация через BankID ничем не отличается от проверки документов например госслужащим в очном режиме.

Теперь зарегистрированные в проекте «Обратная связь» (http://feedback.org.ua) пользователи могут пройти аутентификацию и получить доступ к расширенным возможностям системы, среди которых создавать собственных блоги, подавать заявки на регистрацию организаций, участвовать в группах и тд.

Матрій Андрій Кліментійович

Пошук координаторів проекту «Зворотній зв'язок» по регіонах України

  Середа, 22 липня 2015. Опубліковано в Анонси

Починаємо формування мережі координаторів проекту «Зворотній зв'язок» по регіонах України. Запрошуємо активних громадян, громадські, благодійні та інші організації об'єднати зусилля в напрямку швидкої зміни діючої системи державного управління.

Якщо ви вирішили стати координатором у проекті «Зворотній зв'язок», пройдіть реєстрацію на сайті та подайте заявку в розділі: ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА

Печерська Іляна Михайлівна

Он-лайн конференцiя: «Народне Віче Онлайн»

  П'ятниця, 05 червня 2015. Опубліковано в Анонси

13 червня 2015 року об 19:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Народне Віче Онлайн», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Щоб взяти участь в онлайн конференції не потрібно нічого встановлювати, достатньо завантажити портативну версію програми Mumble (для Windows), розпакувати архів - http://mumble.org.ua/files/mumble/mumble-1.2.8_portable.zip і запустити файл "mumble.exe". Після перевірки звукових налаштувань натиснути кнопку "підключитися".

Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «ЗУСТРІЧ РОЗСУДЛИВИХ ЛЮДЕЙ»

  Середа, 03 червня 2015. Опубліковано в Анонси

05 червня 2015 року об 19:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «ЗУСТРІЧ РОЗСУДЛИВИХ ЛЮДЕЙ», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Пропонується з 27 по 29 червня провести зустріч розсудливих, небайдужих людей, які готові об'єднати зусилля у створенні нової системи суспільних взаємин. Для організації та проведення зустрічі пропоную сформувати оргкомітет. Завдання оргкомітету узгодити програму, цілі і завдання, визначити місце проведення зустрічі.
Хто готовий взяти участь у роботі оргкомітету до 6 червня заповнюйте цю анкету: http://goo.gl/forms/FlcQvB5EQ0

Доповідач:
Матрій Андрій - https://www.facebook.com/andrey.matrey

Матрій Андрій Кліментійович

«ВСТРЕЧА ЗДРАВОМЫСЛЯЩИХ ЛЮДЕЙ»

  Субота, 30 травня 2015. Опубліковано в Анонси

Уважаемые друзья, коллеги, единомышленники!

Предлагаю с 27 по 29 июня провести встречу здравомыслящих, небезразличных людей, которые готовы объединить усилия в создании новой системы общественных взаимоотношений. Для организации и проведения встречи предлагаю сформировать оргкомитет. Задача оргкомитета согласовать программу, цели и задачи, определить место проведения встречи.

Кто готов принять участие в работе оргкомитета до 6 июня заполните эту анкету: http://goo.gl/forms/FlcQvB5EQ0

Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «Влада Проти Лада»

  П'ятниця, 22 травня 2015. Опубліковано в Анонси

24 травня 2015 року об 20:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Влада Проти Лада», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Доповідач:
Бебешко Тарас - https://www.facebook.com/taras.bebeshko

Матеріал:
«Влада Проти Лада» - http://narodna-vlada.org/files/knigi/Власть_Против_Лада_рус.pdf



Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «Формулювання Концепції e-Democracy в Україні»

  Середа, 13 травня 2015. Опубліковано в Анонси

16 травня 2015 року об 20:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Формулювання Концепції e-Democracy в Україні», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Все почалось з цього поста Дмитра Дубілета: https://www.facebook.com/dubilet/posts/10153169671823552

МЕТА: Об'єднати розробників для створення єдиної Концепції в розробці інструментів у сфері Електронного урядування.

Матрій Андрій Кліментійович
[12 3 4 5  >>  
Яндекс.Метрика Яндекс цитирования Создание сайтов.