Дзвоніть: (096) 949 28 18

Он-лайн конференцiя: «Обговорення Концепції послідовності по впровадженню Електронної демократії в Україні»

  Понеділок, 23 лютого 2015. Опубліковано в Анонси

28 лютого 2015 року об 20:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Обговорення Концепції послідовності по впровадженню Електронної демократії в Україні», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

МЕТА: зняти протиріччя у людей з різними поглядами (світоглядними картинами) по актуальним питанням.

Доповідачі:
Півоваренко Юрій - https://www.facebook.com/yuri.pyvovarenko - має знайомих активних українців по всій Україні (прокоординнував 3 всеукраїнські акції "Зробимо Україну чистою!").

Матрій Андрій - https://www.facebook.com/andrey.matrey - координатор Всеукраїнської Громадської спілки «НАРОДНА ВЛАДА»

 

Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «Знаходження спільної Візії для українців з усіх областей»

  Неділя, 15 лютого 2015. Опубліковано в Анонси

21 лютого 2015 року об 20:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Знаходження спільної Візії для українців з усіх областей», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Доповідач:
Півоваренко Юрій - https://www.facebook.com/yuri.pyvovarenko - має знайомих активних українців по всій Україні.

Розпочати відкритий діалог у Громадському середовищі та спробувати знайти спільне бачення візії майбутнього України, яка спрямована на вирішення суспільних проблем.

Пропонуємо взяти за основу документ - https://docs.google.com/document/d/1sm-l8FCXEjobOxgiGDpi8dugQB-OjWJvOZJiVpw69VA/edit?usp=sharing

 

Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «Петиції як інструмент Електронної демократії. Досвід - enarod.org»

  П'ятниця, 13 лютого 2015. Опубліковано в Анонси

14 лютого 2015 року об 20:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Петиції як інструмент Електронної демократії. Досвід - enarod.org», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Доповідач:
Казанін Сергій - https://www.facebook.com/sergey.kazanin.5

Шановні колеги,
у зв'язку з розбіжністю в поглядах з деякими учасниками руху "Електронної демократії" мною була створена група, мета якої сформульована нижче. Запрошую всіх бажаючих приєднатися і співпрацювати! - https://www.facebook.com/groups/e.democracy.ua/

МЕТА: Об'єднати розробників для створення єдиної Концепції (системи стандартів) з розробки інструментів у сфері Електронної демократії.

 

Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «Створення робочої групи з підготовки Всеукраїнського форума "Електронна демократія для народу та влади"»

  Субота, 07 лютого 2015. Опубліковано в Анонси

09 лютого 2015 року об 19:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Створення робочої групи з підготовки Всеукраїнського форума "Електронна демократія для народу та влади"», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

МЕТА: Організувати проведення у м.Київ Всеукраїнського форума "Електронна демократія для народу та влади".

Розробити Концепцію розвитку електронної демократії в Україні та Плану заходів з її реалізації. Об'єднатися ініціаторам та активістам i залучити зацікавлених людей до впровадження ідей, проектів, рішень використання електронних інструментів в управлінні.

 

Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «Як виділяються кошти на оборону країни?»

  Понеділок, 02 лютого 2015. Опубліковано в Анонси

06 лютого 2015 року об 19:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Як виділяються кошти на оборону країни?», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Доповідач:
Народний депутат України - Константіновський Вячеслав Леонідович - https://www.facebook.com/slavik.karamazov

Цитата:
«Королевство кривых зеркал!
Как член комитета обороны и национальной безопастности ВР, получил проект бюджета на оборону. Планируется 86 миллиардов гривен, ура!!! Странно то, что обоснование этой суммы уложилось всего на нескольких листках. Каждая строка это десятки, сотни миллионов, миллиарды! Никаких расчетов, обоснований, цен, спецификаций наши военные стратеги не посчитали нужным показать даже профильному комитету! А цены на то немногое, что показали выше розничных в разы! Якобы, расчеты где то есть, нужно искать)) Написал запрос министру обороны, жду. Даже покупая дешевый телефон, читаешь книжечку с полной информацией о покупке. Как можно оценить эффективность расходования бюджетных миллиардов, не понимая кому, за что и по каким ценам их будут платить??? С кого потом спрашивать и как?...» - https://www.facebook.com/slavik.karamazov/posts/917788371565826

Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «Я відмовляюся від мобілізації»

  Середа, 28 січня 2015. Опубліковано в Анонси

31 сiчня 2015 року об 19:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Я відмовляюся від мобілізації», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Доповідач:
Коцаба Руслан Петрович - https://www.facebook.com/ruslan.kotsaba

МЕТА: зняти протиріччя у людей з різними поглядами (світоглядними картинами) по актуальним питанням.

Розпочати відкритий діалог у Громадському середовищі з питання четвертої хвилі мобілізації. Нам потрібно спробувати зрозуміти, в чому причина того, що відбувається? Спробувати знайти спільне бачення яким чином має вирішитися збройний конфлікт на сході країни. Об'єднати активних громадян задля вирішення суспільних проблем.

Додаткові матеріали:
Відеозапис звернення - https://www.youtube.com/watch?v=Ve_AJRn-HJA

Матрій Андрій Кліментійович

Он-лайн конференцiя: «Обмін досвідом щодо створення територіальних громад»

  Неділя, 18 січня 2015. Опубліковано в Анонси

24 сiчня 2015 року об 19:00 за Київським часом відбудеться онлайн-конференція на тему: «Обмін досвідом щодо створення територіальних громад», яка пройде на голосовому сервері Mumble - у КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ.

Доповідач:
Павличенко Дмитро Олександрович - https://www.facebook.com/Dmitr.Pavlichenko

МЕТА: вибудувати горизонтальну комунікацію серед учасників руху за територіальну самоорганізацію в Україні.

Об'єднатися ініціаторам і активістам руху, представникам територіальних громад, щоб спільно привернути увагу до питання самоврядування, інформування якомога більшої кількості людей і створення широкої мережі ініціативних груп з оформлення тергромад на місцях.

Додаткові матеріали:
Аудіозапис он-лайн конференції | 17.01.2015 року - http://mumble.org.ua/materiali/audiozapis-on-lajn-konferentsiji-17-01-2015-roku

Матрій Андрій Кліментійович
<<  1 2 [34 5 6 7  >>  
Яндекс.Метрика Яндекс цитирования Создание сайтов.